Notícies
17 de juliol del 2015
Els alcaldes del ‘Pacte de Berà’ acorden ajornar la mobilització contra les retencions de la N-340
El dia 30 es reuniran amb el secretari general d’Infraestructures del Ministeri, Manuel Niño, per cercar solucions al problema
Els alcaldes que conformen el ‘Pacte de Berà’ han acordat ajornar la mobilització que tenien prevista contra les retencions de la N-340. Els batlles tenien programat aquest acte de protesta degut a la manca de respostes per part del ministeri de Foment davant un cas tan rellevant com aquest.

El que demanen són solucions urgents a les acumulacions de vehicles a l’N-340, i deixar de mantenir en un segon pla aquest punt negre de la demarcació de Tarragona on cada 20 dies es produeix una víctima mortal en algun tram tarragoní d’aquesta carretera. Una de les alternatives que proposen, com declara Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla, és “l’aixecament de barreres a l’autopista AP-7”, és a dir, la seva gratuïtat per tal de millorar la fluïdesa del trànsit en aquest punt crític.

Aquesta mateixa setmana, i després de molts mesos d’espera, el ministeri de Foment ha accedit a reunir-se amb els batlles per tractar aquest conflicte, i serà el secretari general d’Infraestructures del Ministeri, Manuel Niño, qui els rebi el proper 30 de juliol a les 11 del matí. Un cop han aconseguit aquesta resposta, els membres d’aquest pacte han decidit ajornar aquesta mobilització.

Aquest ajornament podria esdevenir la suspensió definitiva en funció dels resultats de la reunió, però a dia d’avui encara no ho és, i queda momentàniament ajornat. Fins el dia de la reunió no està prevista cap novetat al respecte.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades