Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
24 de novembre del 2022
Altafulla assistirà l'any vinent a les fires de Pamplona, Bilbao i Andorra a més d'una altra a França, sota la marca Baix Gaià
L'ens turístic de la subcomarca participarà també en les fires proposades per la Diputació de Tarragona que siguin del seu interès i amb una marca pròpia
La bona feina que es va poder fer l'any passat en les primeres accions d'Altafulla i els municipis de costa del Baix Gaià en fires com Navartur o Expovacaciones, han dut als 5 representants del territori, la mateixa Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà i Tarragona, a programar novament aquestes sortides en el seu calendari particular de promoció. D'aquesta manera l'ens autònom acabat de néixer que aglutina les poblacions de la subcomarca va agafant força i fent recorregut de manera independent i fent-se un forat en el panorama turístic tant a nivell estatal, amb presència a certàmens a Pamplona i Bilbao com també a nivell internacional, ja que aquest 2023 també s'assistirà a la fira d'Andorra i una altra que tindrà lloc a França i que encara està per concretar. Ho ha destacat a Altafulla Ràdio el regidor de Turisme, Jaume Sánchez.

Tot i la voluntat d'anar sols en aquesta aventura pel món de la promoció turística, el Baix Gaià no es desmarca completament de la Diputació de Tarragona i, en el marc de l'anomenat Conveni Córner, també es duran a terme accions conjuntes i es participarà en aquelles fires en les quals hi participi l'ens supracomarcal i que siguin d'interès pel nostre territori. Per exemple, de fet, ja s'ha decidit que no s'assistirà ni a Fitur (Madrid) ni a la fira de Barcelona. Això sí, a les que sí s'hi assisteixi, es farà amb una premissa important, es farà fora del paraigua 'Costa Daurada' i es comptarà amb un espai propi sota 'Baix Gaià'.


Els cinc municipis de costa del Baix Gaià s'han reunit aquesta setmana a Altafulla per determinar el calendari d'actuacions i continuar fent passes pel projecte que tot just acaba de néixer. Un cop es comuniqui a la Diputació les intencions d'aquest nou ens, s'espera tornar a fer una trobada de feina abans de finalitzar l'any, ja que la temporada de fires s'iniciarà poc després de començar el nou any.
Jaume Sánchez, regidor de Turisme d'Altafulla
Jaume Sánchez, regidor de Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es