Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
27 de juliol del 2015
L’exposició artística ‘Roda d’Art’ posa el punt i final a la seva ruta de difusió d’obres de pintors locals
La cloenda ha tingut lloc aquest dissabte al Centre d’Estudis d’Altafulla
L’exposició itinerant ‘Roda d’Art’ ha posat el punt i final definitiu aquest cap de setmana. La mostra es va poder veure fins el passat mes de maig, i aquest dissabte al vespre ha celebrat al Centre d’Estudis d’Altafulla l’acte de cloenda i de lliurament d’una obra de cadascun dels artistes locals que hi han participat.

La primera edició de la iniciativa es va fer l’any 1986, amb el Centre d’Estudis Canongins Ponç de Castellví com a primer amfitrió i s’hi van afegir, inicialment, els centres d’estudis d’Altafulla, Riudoms i Alcover. La idea era exposar obres d’artistes d’aquests pobles i crear un circuit per tal de poder-ne conèixer els seus treballs. Després d’uns anys es va deixar de fer i gairebé trenta anys més tard s’ha volgut recuperar l’essència. Una essència que, precisament, va néixer de la mà de l’artista altafullenc, Martí Royo. El president del Cercle Artístic i un dels autors de la mostra, Salvador Anton, ha explicat que, més enllà de contribuir en el bon funcionament d’aquesta roda, la iniciativa permet també promocionar el Cercle Artístic.

En aquesta nova edició han estat els pintors també altafullencs Marta Balañá, Orion Leim, Salvador Anton i Marcel Socias, tots ells membres del Cercle Artístic d’Altafulla, qui han donat a conèixer les seves obres a través d’aquest circuit, i del Centre d’Estudis d’Altafulla. Salvador Anton ha explicat que la mostra ofereix “quatre maneres diferents de percebre el concepte i la tècnica”.

Anton ha explicat que dissabte va tenir lloc la cloenda de l’exposició davant nombroses autoritats i assistents, que va consistir en un powerpoint amb imatges del pas de l’exposició per les diferents seus.

La mostra va fer parada el mes d’octubre al Centre d’Estudis Alcoverencs; al novembre, al Centre d’Estudis del Gaià; al gener, al Centre d’Estudis Canongins; al febrer, al Centre d’Estudis Riudomencs; i l’itinerari va posar el punt i final el mes de maig a Torredembarra.
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla