Notícies
27 de juliol del 2015
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública torna a sortir al carrer per denunciar la “privatització” dels centres tarragonins
El col·lectiu ha convocat els mitjans de comunicació aquest dimarts a les12h al hall de l’Hospital Joan XXIII
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona tornarà a sortir al carrer aquest dimarts. Ho farà a partir de les 12 del migdia al hall de l’Hospital Joan XXIII en una nova trobada amb els mitjans de comunicació.

Després de la convocatòria del passat dimecres en la qual el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin; el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Josep Mercadé; i el gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS) a Tarragona i les Terres de l’Ebre, Pere Àngel Montserrat, neguessin la creació d’un “consorci encobert” i el que el col•lectiu considera un “evident desmantellament” del centre hospitalari amb la posada en marxa dels Plans Funcionals, el Grup vol tornar a fer ressò de la problemàtica.

En la convocatòria d’aquest dimarts està previst que hi intervingui Isabel Vallet, diputada al Parlament de Catalunya per la CUP, a banda de diferents membres del Grup de Treball. Una d’aquestes responsables, Laia Estrada, ha insistit en què la seva demanda des de bon principi ha estat “una sanitat pública de qualitat i universal”.

Tall de veu. LaiaEstradaSanitatPublica270715

Les principals peticions passen per un sistema sanitari “100% públic, tant en la seva propietat com en la seva gestió i prestació de serveis”, i per l’aturada dels Plans Funcionals ja que “impliquen la participació d’agents privats en la gestió que condiciona l’atenció dels pacients en funció de la seva condició socioeconòmica”.
Laia Estrada, membre del Grup de Treball
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades