Notícies
29 de juliol del 2015
Torredembarra acull la tretzena edició del festival de màgia i circ Pleniluni
Farà parada del 30 de juliol a l’1 d’agost amb tallers infantils, cercaviles, malabars, i equilibristes, entre moltes altres sorpreses
El Pleniluni tornarà a fer parada a Torredembarra del 30 de juliol a l’1 d’agost. Un festival de circ i màgia més que consolidat al municipi que enguany celebrarà la seva tretzena edició amb un ampli ventall d’activitats per a tots els gustos i per a totes les edats. És una de les activitats estrella organitzades pel Patronat Municipal de Turisme, per la seva importància i pel gran nombre d’espectadors que aplega.

Any rere any, es busca fer una combinació d’espectacles nous, diferents i sorprenents. És una manera de donar a conèixer el món del circ al públic en general; un circ que s’allunya del més tradicional per tal de donar lloc a espectacles vistosos plens de màgia i virtuosisme. El Pleniluni intenta arrencar un somriure a l’espectador així com deixar-lo fascinat amb els diversos números que es duen a terme.

Artistes de diverses nacionalitats mostraran les seves habilitats per diferents punts de la vila amb tallers infantils, cercaviles, malabars, i equilibristes, entre moltes altres sorpreses. L’edició d’enguany posarà el punt i final el dissabte a dos quarts d’11 de la nit a la plaça del Castell amb la Gran Gala de Circ.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla