Notícies
29 de juliol del 2015
L'escola L'Agulla del Catllar es transformarà aquest proper curs en institut escola
El centre oferirà per primera vegada al municipi una oferta educativa per als alumnes de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO)
La Generalitat de Catalunya ha aprovat l’acord de Govern pel qual s’actualitza la programació de l’oferta educativa. Aquest acord preveu la creació d’una escola i dotze instituts amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats educatives dels municipis catalans d’acord amb la demanda de places escolars. En el cas d’El Catllar, per atendre l’increment d’alumnat a la secundària, es transforma l’escola L’Agulla en institut escola. Una reconversió que permetrà, per primera vegada, oferir estudis d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) al municipi.

Entre les noves ofertes en destaquen la nova escola de Salàs de Pallars, un municipi de només 365 habitants; tres escoles per fusió a les poblacions de Granollers, Lliçà d’Amunt i Sant Andreu de Llavaneres; i nous instituts al Viladomat (Barcelona), a Cornellà (Baix Llobregat), al Vall del Mediona a Sant Quintí de Mediona (Barcelona Comarques), a Igualada (Catalunya Central), a la Seu d'Urgell (Lleida), a Sant Pol de Mar, Tordera, Caldes de Montbui i Granollers (Maresme-Vallès Oriental), ; i a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental).

A més a més, d’acord amb el creixement d’oferta que també experimenta la formació professional, es crearan dos centres que oferiran cicles específicament. Seran l’Institut de Nàutica, a Barcelona, i l’Institut Ribera Baixa II, al Prat de Llobregat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla