Notícies
30 de juliol del 2015
La regidoria d’Educació i l’Escola d’Adults d’Altafulla treballen en la configuració de l’oferta formativa de cara al curs 2015-16
Les matriculacions es formalitzaran el proper mes de setembre, i les sessions no s’iniciaran fins a principis del mes d’octubre
Les matriculacions a l’Escola La Portalada, a l’Escola El Roquissar, i a l’Institut d’Altafulla es van tancar el passat mes de juny. Les inscripcions a la Llar d’Infants Hort de Pau, a la Llar d’Infants Francesc Blanch, i a l’Escola Municipal de Música fa setmanes també que es van formalitzar. I ara és moment de treballar en la configuració de la nova graella de l’Escola d’Adults de cara al curs 2015-2016.

En aquest cas, les matriculacions no es faran efectives fins el proper mes de setembre, i les sessions no donaran el tret de sortida fins a principis del mes d’octubre.

Tampoc s’han tancat les matriculacions del Pla de Transició al Treball (PTT) especialitzat en Vivers i Jardins. El període d’inscripcions es mantindrà obert fins el 15 de setembre, i de moment ja han rebut les primeres sol·licituds.

El projecte va adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen del Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), i volen continuar estudiant, o bé introduir-se en el món laboral. El programa ofereix assessorament i pla d’atenció personalitzat, orientació personal i recursos per a la inserció laboral i educativa, iniciació en una professió de manera pràctica, i un primer contacte amb el món laboral.

L’Ajuntament es fa càrrec del 50% de les despeses, que es destinen principalment a la contractació del personal tècnic. Davant de la bona resposta que han tingut les dues primeres edicions, la regidoria d’Educació estudia la possibilitat d’oferir en un futur no gaire llunyà un PTT en l’àmbit del turisme.
Eva Martínez, regidora d'Educació
Eva Martínez, regidora d'Educació
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla