Notícies
Foto: Altafulla Bloc
03 d'agost del 2015
Altafulla rep més de 4.000€ de la Diputació de Tarragona per a activitats culturals
Al Baix Gaià, també han estat beneficiats El Catllar, La Nou, La Riera, La Pobla de Montornès i Salomó
La Diputació de Tarragona ha atorgat als municipis de menys de 5.000 habitants una sèrie d’ajuts econòmics per destinar a activitats culturals. En el cas d’Altafulla, la suma ha estat de 4.110,91€. La població censada del municipi és de 4.988 persones.

El regidor de Cultura a l’Ajuntament del municipi, Jordi Molinera, ha destacat que es tracta d’una “aportació que fa tots els anys” , i que es destina a la “Diada Castellera de les Cultures al juliol, actuacions teatrals i musicals i cultura popular”.

Molinera ha afirmat que es fa l’activitat i després es demana la subvenció corresponent. “Ho pagues i després t’ho abona la Diputació”, ha explicat l’edil. És un import que, com arriba després de la inversió, és reinvertit sense cap cost addicional a altres activitats. “Es reinvertiran a la Festa Major del novembre”, ha matisat.

Altafulla no ha estat l’únic municipi del Baix Gaià que ha rebut aquesta injecció. Del total de 108 localitats, El Catllar ha rebut 5.054€, La Nou 1.425€, La Pobla de Montornès 997€, La Riera de Gaià 3.199, i Salomó 300. El total de l’import destinat per la institució ha estat de 200.000€.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla