Notícies
04 d'agost del 2015
Un centenar de persones gaudeixen del concert de Natsuko Sugao a l’Era del Senyor d’Altafulla
El temps va ser favorable i des de l’organització ho han qualificat d’ ”èxit total”
El concert del grup Natsuko Sugao ha aplegat a més d’un centenar de persones a l’Era del Senyor d’Altafulla aquest dissabte. Un dels principals maldecaps de l’organització, la meteorologia, finalment ha acompanyat i l’actuació s’ha dut a terme sense cap incidència. Toni Pla, responsable de l’organització, ha afirmat que ha estat “excepcional” i que la vetllada “va captivar el públic”. Pla també ha destacat que “tothom va sortir molt content” i que, per tant, la valoració que fan és d’ ”èxit total”.

D’altra banda, el proper dijous dia 13 d’agost, el Port de Torredembarra acollirà un concert de jazz a l’aire lliure a càrrec de Michael Kanan Trio, liderat pel conegut pianista novaiorquès Michael Kanan, acompanyat pel contrabaixista Dee Jay Foster i el percussionista Guillem Arnedo. El concert tindrà lloc a la Terrassa del Port, a les 20:30 hores, prèvia aportació de 10 euros. Michael Kanan i els seus acompanyants oferiran un concert de jazz de peces emblemàtiques. Pla és responsable també del col·lectiu OilJazz, que organitza i coordina aquesta actuació.

Interpretaran cançons molt conegudes, com “Summer time”, “Misty” o “Autum leave” i altres temes de renom que s’han fet famosos per la bellesa de les seves composicions. Kanan és un pianista minimalista i detallista, conegut per la finor de les seves interpretacions.

La Terrassa del Port on s’organitza el concert és una zona a l’aire lliure i alçada, situada molt a prop de l’Edifici de Capitania. El concert s’emmarca dintre del programa d’activitats d’estiu per a tota la família “Descobreix el mar al Port”, que el Port de Torredembarra ha posat en marxa aquest estiu per apropar la gent al mar i difondre el coneixement del medi marí i fer-lo més atractiu per a tothom, també des del punt de vista social. Les activitats del programa combinen l’oci i l’aprenentatge i s’adrecen a grans i petits a partir de 6 anys.

Les localitats per a la reserva de places del concert ja són disponibles a l’Edifici de Capitania del Port de Torredembarra o bé a l’email info@port-terredembarra.es o al telèfon 977 64 32 34 (d’11 a 13h i de 16 a 18h). També es podran adquirir el mateix dia del concert, a les 19h, a la Terrassa del Port.
Toni Pla, responsable d'Altafujazz i OilJazz
Toni Pla, responsable d'Altafujazz i OilJazz
Toni Pla, responsable d'Altafujazz i OilJazz
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla