Notícies
04 d'agost del 2015
El 28è Festival Internacional de Música d’Altafulla comença aquest dimecres amb la mezzosoprano vienesa Rita Schneider
L’esdeveniment tindrà lloc del 5 al 22 d’agost a la Plaça de l’Església d’Altafulla
La Plaça de l’Església ja està preparada per viure unes setmanes molta activitat. Aquest dimecres dóna el tret de sortida la 28ena edició del Festival Internacional de Música d’Altafulla, que tindrà lloc entre el 5 i el 22 d’agost.

Seran un total de sis actuacions, i qui obrirà el teló serà la música vienesa de la mezzosoprano Rita Schneider i el pianista Robert Lehrbaumer, un tàndem austríac que interpretarà tretze peces a partir de les deu del vespre. Jordi Molinera, regidor de Cultura, espera un “primer bon concert” i no ha dubtat en “convidar tothom” a assistir-hi. Ha afirmat que, any rere any, “acabem omplint la plaça” i que espera repetir aquest èxit un agost més.

El concert inaugural acostuma a ser “el que més li costa d’arrencar”, segons ha assegurat l’edil, qui també ha afegit que la qualitat d’aquesta primera actuació convida a “tot el contrari”.

A més de la representació austríaca en aquesta obertura del Festival, aquesta mateixa setmana es podran escoltar dues actuacions més. Divendres dia 7 serà el torn de l’Orquestra Terrassa 48, amb Claudi Arimany, i diumenge 9 hi actuarà el Recital d’àries d’Òpera i espirituals negres, amb la soprano Angela Brown i la pianista cubana Ivon Frontela.

Totes les actuacions començaran a les deu del vespre, i està prohibit realitzar gravacions en vídeo o fotografies dels concerts. Pel que respecta a les entrades, hi ha diverses opcions. Per un concert, el preu és de 15€, amb el pack de 4 actuacions en són 51, i l’abonament per tot el festival costa 75€. A més, els titulars del Carnet Jove gaudiran d’un 50% de descompte. Es poden comprar a l’Oficina de Turisme de la Plaça dels Vents, al portal web www.altafulla.cat/festival i les nits de concert a la pròpia Plaça de l’Església des d’una hora abans de l’inici, a partir de les nou de la nit.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla