Notícies
05 d'agost del 2015
L’Ajuntament de Torredembarra habilita la part superior exterior del pàrquing dels Filadors com a zona d’aparcament gratuït
Amb aquesta iniciativa, es guanya un centenar de places d’aparcament
Des del passat 1 d’agost, l’Ajuntament de Torredembarra ha habilitat l’esplanada superior exterior del pàrquing dels Filadors com a zona d’aparcament gratuït per facilitar l'accés a la zona centre i ampliar els espais d'estacionament. En total, amb aquesta acció, es guanya un centenar de places d’aparcament.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que tot i disposar de la infraestructura de l’aparcament, per problemes administratius, tècnics i pressupostaris que no permeten agilitzar i gestionar correctament el servei fins transcorreguts uns mesos, s’ha decidit habilitar, de manera gratuïta, la zona de l’esplanada enlloc d’obrir l’aparcament de pagament. Posteriorment es plantejaran diverses opcions segons correspongui pressupostàriament i tècnicament.

Cal tenir en compte que no s'aplicarà cap servei específic de vigilància privada, sinó que seran els serveis de seguretat municipals els encarregats del control i vigilància habituals, igual que a la resta d'estacionaments gratuïts del municipi.

Aquests servei es mantindrà mentre no estigui el reglament aprovat, necessari per al correcte funcionament, i l'estudi econòmic i l'ordenança fiscal actualitzada que permetrà definir el funcionament més adequat per aquest servei municipal.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla