Notícies
05 d'agost del 2015
L’atur es redueix en 10 persones a Altafulla durant el mes de juliol, i ara se situa en les 250
La tendència al Baix Gaià reforça aquest descens, i només augmenta a Salomó i La Nou de Gaià
L’atur s’ha reduït en 10 persones a Altafulla durant el mes de juliol, i actualment la xifra de desocupats al municipi és de 250 persones. Es tracta del cinquè mes consecutiu on la taxa presenta una línia descendent.

La tendència arreu del Baix Gaià reforça aquesta estadística, i en la gran majoria de municipis els registres són positius. A Torredembarra, el mes de juliol ha reduït en 72 persones l’atur, i ara són 1.183 els torrencs sense feina. A El Catllar baixa en 14 persones, i a Creixell en 24. L’atur registrat és de 222 i 312 persones, respectivament. El descens també arriba a La Pobla de Montornès, on baixa en nou persones i deixa la xifra actual en les 219; a La Riera, on la variació és d’11 persones i ara en són 92; i a Roda de Berà, on el nombre de desocupats minva en 37 persones i deixa la xifra actual en els 448.

Alguns municipis del territori, però, presenten una tendència diferent. Renau i Vespella no presenten variacions i es mantenen els 6 i 41 aturats, respectivament, La Nou de Gaià presenta un augment mínim, d’una persona, i situa la xifra actual en els 19, i a Salomó l’atur ha pujat en set persones i actualment són 29 les persones sense feina.

Al total de la comarca del Tarragonès, la desocupació ha baixat en 655 persones, 225 dels quals pertanyen a la capital, la ciutat de Tarragona. A la comarca són 16.647 els aturats després de les dades del juliol.

A nivell de tot Catalunya, el nombre de persones registrades a l'atur al juliol es va situar en 501.785 persones, cosa que suposa 9.162 aturats menys que el mes de juny i ja s'acumulen 6 mesos seguits de caigudes mensuals i 25 mesos seguits de descensos en taxa interanual, segons dades del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Aquesta caiguda d'aturats del juliol és la més important que es registra en aquest mes des del juliol del 2010.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla