Notícies
05 d'agost del 2015
Els Pressupostos Generals de l’Estat destinen 500.000€ a les obres de l’A-7 al tram entre La Móra i la Pobla de Montornès
Fèlix Alonso valora que aquesta quantitat és insuficient, però que el més rellevant és trobar-la a la partida
Ja s’han fet oficials els Pressupostos Generals de l’Estat, i han estat publicats pel Ministeri d’Hisenda. En destaca que una petita part del que es destina a les comarques tarragonines, 500.000€, va destinat a les obres de l’A-7 al tram entre La Móra i la Pobla de Montornès, fet reclamat pels alcaldes del ‘Pacte de Berà’, entre els quals es troba el batlle d’Altafulla, Fèlix Alonso.

Alonso ha valorat aquesta quantitat com a “insuficient”, si bé ha matisat que el més rellevant és trobar-la a la partida pressupostària. L’alcalde ha declarat que “el més important és que estigui a la partida, i després poder pressionar per incrementar-la. El problema seria que no hi hagués cap euro”. Ha afirmat que, si bé no és la solució, sí és “un pas per a una possible solució”.

Ha afirmat que aquesta partida, que ha qualificat de “molt petita”, correspon al principi de l’obra, i que per tant la valoració no ha de ser negativa. A més, ha avançat en exclusiva als micròfons d’Altafulla Ràdio que ja disposa d’un primer plànol sobre les obres que es duran a terme, la futura ampliació de l'N-340 entre La Móra i La Pobla de Montornès.

A nivell de les comarques de Tarragona, l’Estat hi destinarà un 14% menys que enguany dels seus esforços econòmics. Unes xifres que, per Alonso, “no es poden valorar positivament”, donat que “Tarragona no només ha de ser una prioritat per Catalunya, sinó també per Espanya”.

En total, l'Estat destinarà 357 milions d'euros a les comarques tarragonines, el que suposa un 14,39% menys que enguany. La principal inversió, de 187,57 MEUR, va cap a la finalització de les obres del Corredor del Mediterrani, prevista per finals d'any. La descontaminació del pantà de Flix rebrà 55,2 milions d'euros, tal com consta al projecte de Pressupostos Generals de l'Estat. Pel que fa a les infraestructures viàries, s'invertiran 13,58 MEUR a l'A-27 i 5 milions d'euros a renovar el ferm de l'N-240.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla