Notícies
02 d'octubre del 2014
El trio de Xavi Garriga, Ernesto Briceño i Pep Coca recupera el soul de Ray Charles en una nova actuació del cicle Altafujazz
L’entitat posarà en marxa el 17 d’octubre un programa de jam sessions de jazz, que se celebrarà el segon divendres de cada mes
Després de les sessions a la fresca d’aquest estiu, les interpretacions tornen aquest dissabte dia 4 a dos quarts de 9 del vespre a l’interior de la Pallissa de l’Era del Senyor. El trio presentarà el seu nou projecte amb versions de Ray Charles i altres temes propis molt inspirats en el seu estil. Segons el responsable del cicle, Toni Pla, un estil, el del soul, molt marcat pel seu “caràcter reivindicatiu”.

Tall de veu. Toni Pla

El retorn a l’interior de la Pallissa no serà l’única novetat d’aquest mes d’octubre. Des de l’organització posaran en marxa el proper dia 17 un cicle de jam sessions de jazz, que se celebrarà cada segon divendres de mes. Toni Pla ha destacat que, tot i ser una cita més distesa, pretén mantenir la línia de professionalitat de l’Altafujazz.

Tall de veu. Toni Pla

Una altra de les activitats d’aquest mes d’octubre serà una actuació solidària el dia 18 a la plaça de l’Església a càrrec de Andrés Bastiani a la guitarra i el mateix Toni Pla al saxo. Un concert de caire intimista, els beneficis del qual aniran destinats a Càritas Altafulla. També l’artista local Marta Balañá subhastarà en favor de l’entitat algunes de les seves pintures.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla