Notícies
19 de novembre del 2014
Altafulla commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere
La regidoria d’Acció Social i Política d’Igualtat ha programat diferents actes a la plaça del Pou pel proper 25 de novembre
Altafulla tornarà a sumar-se el proper 25 de novembre al Dia Internacional contra la Violència de Gènere. La regidoria d’Acció Social i Política d’Igualtat ha organitzat diferents actes que se celebraran a la plaça del Pou, i que donaran el tret de sortida a les 6 de la tarda amb la lectura del Manifest.

La jornada també acollirà la interpretació musical de la formació Aduna, i una performance a càrrec del col·lectiu Mans per l’Acció Solidària. El programa culminarà amb l’enlairament de globus en record de les víctimes.

L’Institut Català de les Dones, les quatre Diputacions, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, han posat en marxa aquest dimecres una campanya unitària institucional de sensibilització amb el missatge ‘Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena’. La campanya consta de cinc imatges amb fotografies de persones voluntàries que mostren la seva espatlla despullada i tatuada amb paraules de rebuig a aquesta xacra.

Amb aquesta campanya, l’Institut Català de les Dones es posa al costat de la ciutadania en el seu rebuig cada cop més generalitzat de la violència masclista i promou que s’avanci en la deslegitimació pública. L’objectiu és que la contundència del rebuig social de la violència masclista produeixi un canvi en la conducta de qui l’exerceix i s’avanci en una nova cultura de les relacions entre homes i dones.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla