Notícies
26 d'agost del 2015
El ‘top manta’ torna a passar de llarg d’Altafulla aquest estiu
El Govern de la Generalitat demana obrir un debat “serè" sobre el fenomen, que inclogui el món local
Tractar la venda ambulant d’il·legal perquè és un comerç que no paga les taxes establertes, lluitar contra la màfia que distribueix els productes falsificats, i procurar un "reinserció" per a molts dels manters, en risc d'exclusió social. Aquestes són les tres perspectives que ha remarcat la vicepresidenta i portaveu del Govern, Neus Munté, per fer front i abordar el fenomen del ‘top manta’. Munté ha subratllat la necessitat d’obrir un debat serè i que tingui en compte les competències estatals, catalanes i locals.

A Altafulla, el ‘top manta’ mai ha esdevingut un problema. La pràctica de la venda ambulant continua passant de llarg al municipi. Durant tot l’estiu, la Policia Local no ha hagut de realitzar cap intervenció. El sotsinspector, Àngel Fernàndez, ha destacat que tampoc s’ha registrat cap queixa ni cap trucada ni de veïns ni de comerciants. Tot i això, la vigilància preventiva es manté, amb un control diari de les platges.

Tot i disposar d’una regulació cada vegada més contundent, les zones costaneres continuen sent les més afectades durant els mesos de juliol i agost. El conseller d'Interior, Jordi Jané, compareix aquest dimecres al Parlament per donar explicacions sobre el cas de Salou.
Neus Munté, vicepresidenta i portaveu del Govern
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla