Notícies
19 de novembre del 2014
El primer número de la col·lecció de còmics ‘Il·lustres il·lustrats’ que promou l’Ajuntament d'Altafulla veurà la llum per Sant Jordi
L’obra, de l’il·lustrador Joan Carles Blanch, dedicarà la primera edició al científic altafullenc Antoni de Martí Franquès
La col·lecció de còmics ‘Il·lustres il·lustrats’ que vol impulsar la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla havia de sortir al carrer aquesta Festa Major de Sant Martí. La manca de temps, però, ha obligat al consistori a retardar la data de publicació, i tot apunta que finalment vegi la llum per Sant Jordi.

Després de l’edició del conte ‘La Martina i el seguici d’Altafulla’, presentat ara fa uns dies, l’historiador i il·lustrador Joan Carles Blanch torna a treballar de la mà de l’Ajuntament per presentar, en aquest cas, una proposta per als joves d’entre 12 i 16 anys. Es tracta d’una publicació en forma de còmic per tal de ser més atractiva pels adolescents, i el primer número anirà dedicat al científic altafullenc Antoni Martí de Franquès.

L’historiador i il·lustrador de la Riera de Gaià ha publicat diversos articles sobre la història i el patrimoni arquitectònic rierenc al Centre d’Estudis Altafullencs i al Centre d’Estudis del Gaià de Vila-rodona. Ha fet recerca sobre altres pobles del Baix Gaià i també sobre les construccions hidràuliques del riu Gaià. Actualment, a banda d’aquesta col·lecció de còmics, també prepara ‘La història del Baix Gaià: edat contemporània’.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Joan Carles Blanch, autor de la col·lecció
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla