Notícies
27 d'agost del 2015
La BiblioMar d’Altafulla organitza aquest dijous a la tarda la seva festa de comiat després de dos mesos d’activitat
Abans, a les 18h, Pepi i Puri Miró oferiran el darrer contacontes de l’estiu amb ‘Els Tres Porquets’
Després de dos mesos d’activitat al Parc de Voramar, la BiblioMar s’acomiada aquesta setmana fins l’estiu vinent. Es tracta d’un espai complementari a la Biblioteca Municipal que ha apropat als més petits el foment de la lectura, les manualitats i la creativitat a un dels focus de l’estiu, la zona del Fortí, a pocs metres de la platja.

De dilluns a divendres, des de les 6 de la tarda, la roulotte ha estat oberta. Aquesta setmana, però, és la darrera. Per tant, són els seus dos darrers dies en marxa fins l’estiu vinent.

Aquest dijous serà especial. A les 18h, les veïnes d’Altafulla Pepi i Puri Miró oferiran el darrer contacontes, que en aquest cas apostarà pels contes populars amb ‘Els Tres Porquets’. A continuació, tindrà lloc la seva festa de comiat, al mateix espai de la BiblioMar. Rosalia Ciuró, responsable del servei, ha matisat que aquests són els punts forts de la setmana.

Aquest divendres abaixarà el teló ‘L’espai de l’usuari’, un conjunt d’activitats dedicat a què tothom pugui mostrar les seves habilitats, i que ha tingut lloc cada divendres. A falta de posar el punt i final definitiu, la primera valoració de Ciuró és molt positiva.

A tot això, la Biblioteca Municipal continuarà oferint el seu servei amb normalitat a les antigues escoles Teresa Manero.
Rosalia Ciuró, responsable de la BiblioMar
Rosalia Ciuró, responsable de la BiblioMar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla