Notícies
Foto: El Periódico
07 de setembre del 2015
La carretera N-340 al seu pas per Altafulla, una de les vies amb més volum de trànsit per tornar a Barcelona aquest diumenge
El Servei Català de trànsit ha activat un dispositiu especial de regulació de trànsit en aquest vial per minimitzar les afectacions
El retorn parcial de la mobilitat estiuenca ha tornat a fer-se notar aquest cap de setmana al nostre territori. Les vies amb més volum de trànsit per anar cap a l'àrea metropolitana de Barcelona han estat l'N-340 a Altafulla, al Vendrell i a Castellet i la Gornal, i l'AP-7 entre Sant Celoni i la Roca del Vallès.

Precisament, els Mossos d'Esquadra han fet aquest cap de setmana gairebé 600 controls a les carreteres catalanes, amb l'objectiu de minimitzar les afectacions viàries. Els controls han posat èmfasi en la prevenció de les distraccions motivades, principalment, per l'ús del telèfon mòbil al volant, i en els test de drogoalcoholèmia. La resta han estat de transports, velocitat, prevenció de motoristes, i avançaments.

També el Servei Català de trànsit ha activat un dispositiu especial de regulació de trànsit a la N-340. El cap de setmana s’ha tancat amb tres morts en dos accidents de trànsit.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla