Notícies
Foto: Josep Suñé
07 de setembre del 2015
La Festa Major Petita d’Altafulla dóna el tret de sortida amb un cap de setmana cultural i esportiu
El programa el composen més d’una trentena d’actes, que es prolongaran fins el proper diumenge 13
La Festa Major Petita ja ha donat el tret de sortida a Altafulla un any més. Aquest cap de setmana, amb els primers actes programats, s’ha inaugurat una de les setmanes més esperades de l’any.

El Festival Fitness, a Baix a Mar i que va ocupar tota la jornada de dissabte, va ser l’acte inaugural de la festivitat. A continuació, la cultura ha estat ben present amb la inauguració de l’exposició de pintura de Josep Maria Bellido, a la Pallissa de l’Era del Senyor, l’actuació del mes de setembre del cicle Altafujazz, amb Òscar Neira al capdavant i la XIV Cantada d’Havaneres, que no es va poder celebrar el dia previst per pluja i es va aplaçar al 5 de setembre. Les agrupacions Sons del Mar i Vent Fort han fet sonar el Casal La Violeta als ritmes més mariners.

Diumenge, amb la inauguració de l’estadi de gespa artificial, ha tingut lloc un dels esdeveniments més esperats al municipi. En aquesta estrena, el CE Altafulla s’ha endut el IV Torneig Joan Pijuan en vèncer el Tàrraco per 4-0. A la jornada hi van participar diverses entitats del poble, com els Grallers d’Altafulla, els Bastoners, els Castellers, els Diables o els Gegants i Nans. A més, la regidoria de Festes va instal·lar uns inflables per als més petits.

Aquest només ha estat el principi. Aquesta setmana segueixen els actes de la festivitat, marcats per la cultura i un onze de setembre molt tradicional. Aquest dimecres continuen els actes, i ho faran amb els tradicionals coets d’esclat i repic de campanes a la una de la tarda. A continuació, un dinar de germanor a l’esplai de jubilats, la presentació del llibre ‘L’estació d’Altafulla-Tamarit (1865-2015)’, amb els seus autors: Lluís Brullas i Lluís Català. La jornada la tancarà el cinema a la fresca “Fill de Caín”, una projecció on hi col·labora el Cineclub Altafulla Link, no recomanada per a menors de 16 anys. Tindrà lloc a les 10 de la nit a la Plaça del Pou, i en cas de pluja seria traslladada al Casal La Violeta.

La Festa Major Petita ja està en moviment, i la cultura i la tradició regnaran a Altafulla fins aquest diumenge.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla