Notícies
21 de setembre del 2015
Publiquen aquest dimarts els alumnes admesos per al nou curs 2015-2016 de l’Escola d’Adults d’Altafulla
Les matriculacions s’obriran aquest dimecres i dijous i els horaris definitius ja estan publicats al web de l’Ajuntament
L’Escola d’Adults d’Altafulla publicarà aquest dimarts els alumnes admesos per al nou curs 2015-2016, després que la setmana passada es fessin les proves de nivell d’idiomes. A partir d’aquí, s’obrirà el període de matriculació tant dimecres com dijous. De fet, ja s’ha establert el calendari definitiu, i els nous horaris de les diferents matèries perquè els futurs alumnes puguin consultar-los al web de l’Ajuntament ( www.altafulla.cat ).

La programació es manté respecte l’any passat. Les úniques novetats d’aquest curs, segons ha avançat Eva Martínez, són el nou nivell d’alemany, i el manteniment del mòdul d’italià ‘Aprendre cuinant’. També hi dediquen especial atenció a ‘l’Alfabetització de Català’.

Enguany es farà un únic pagament per matèria i curs, a excepció dels casos de persones en atur o jubilades i famílies nombroses o monoparentals, que podran fer el pagament en dos terminis. També es permetrà el pagament fraccionat en aquells cursos que van de l’octubre al maig.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla