Notícies
05 d'octubre del 2015
El Museu Etnogràfic d’Altafulla podria obrir les portes al públic durant els caps de setmana
L’Ajuntament ha convocat una reunió per aquest dimarts a les 19h amb la voluntat de crear una xarxa de voluntaris que se’n faci càrrec
Obrir el Museu Etnogràfic al públic durant els caps de setmana. Aquesta és la intenció de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, que ja fa mesos que treballa per posar solució a la impossibilitat d’obrir les instal•lacions per manca de personal. Davant la negativa del govern espanyol de poder contractar una persona que se’n faci càrrec, el regidor Jordi Molinera ha avançat que estan estudiant la possibilitat de crear una xarxa de voluntariat amb persones disposades a col·laborar en les tasques d’atenció als visitants els dissabtes i els diumenges. L’edil ha reconegut que “abans de definir el contingut de la mostra, s’hauria d’haver contemplat la possibilitat d’obertura”.

Ja s’ha establert una possible graella, i ara cal distribuir els diferents horaris entre les persones que hi vulguin dedicar el seu temps. Amb la voluntat de definir aquest repartiment, la regidoria de Cultura ha convocat una reunió a l’Ajuntament per aquest dimarts a les 7 de la tarda.

El veí Salvador Gatell és una de les persones més implicades amb les instal•lacions ja que va ser ell l’encarregat de restaurar les eines i els elements del món rural i la pagesia d’Altafulla de segles passats.

Fins ara el Museu, ubicat a la Pallissa de l’Era del Senyor, només obria portes per la Fira d’Artesans, i per activitats culturals concretes com ara l’Altafujazz, que aquest cap de setmana ha tornat a fer ple amb l’actuació del trio ‘Vigorous’.
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Jordi Molinera, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla