Notícies
08 d'octubre del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla i la URV organitzen una conferència sobre el comerç de proximitat
La xerrada tindrà lloc el proper 27 d’octubre a les 7 de la tarda a la Sala de Plens, i anirà a càrrec de l’economista Ferran Herraiz
La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla oferirà, en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV), la conferència ‘El comerç de proximitat. Reptes per al futur’. La xerrada tindrà lloc el proper 27 d’octubre a les 7 de la tarda a la Sala de Plens, i anirà a càrrec de Ferran Herraiz i Faixó, economista, professor associat al departament d’Economia i Organització d’Empreses de la Universitat de Barcelona (UB). També és Màster per la UB i Senior Executive per ESADE i BABSON, i membre del Registre d’Economistes Docents i Investigadors (REDI). Compagina aquestes feines amb la de directiu de multinacionals de gran consum, assessor per a diverses empreses i soci director d’Aula de Management i Management Factors.

El col·loqui serà el primer del cicle ‘Dimarts Emprenedor’, una iniciativa que pretén donar a conèixer quins són els principals actius locals, les possibilitats i les sinèrgies de les quals es disposa, i les necessitats dels consumidors actuals i futurs.

En aquesta primera cita s’abordarà quins són alguns dels pilars fonamentals que sostenen el comerç de proximitat, des d’una perspectiva pràctica, de manera que aportin llum els professionals que dia a dia defensen els seus negocis i també a aquells nous emprenedors que nodreixen, de la mateixa manera, el necessari sistema econòmic local.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla