Notícies
09 d'octubre del 2015
L’Hort de la Sínia d’Altafulla ofereix el taller ‘Ajudes digestives’
L’activitat tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 10:30h, i anirà a càrrec de Núria Cosialls
La digestió és un procés que té gran importància en el nostre organisme. I és que per poder moure’ns i per gaudir d’un bon funcionament del nostre cos necessitem energia, i el combustible per obtenir-la són els aliments, un cop digerits i absorbits.

És molt important, doncs, saber què mengem, com ho mengem, i quan ho mengem. És en aquesta línia que l’Hort de la Sínia d’Altafulla oferirà aquest dissabte el taller ‘Ajudes Digestives’. Una activitat que pretén donar a conèixer als assistents aquelles pautes que afavoreixen la nostra digestió, i la manera d’incorporar-les com a hàbits saludables en el dia a dia.

El taller, a càrrec de Núria Cosialls, donarà el tret de sortida a dos quarts d’11 del matí, i tindrà una durada aproximada de tres hores. El preu de l’activitat és de 25 euros per persona.

Són molts els tallers que oferirà l’entitat aquesta tardor. Els propers seran ‘Ajudes per fer front a l’estrès’ (18 d’octubre), ‘Com enfortir el sistema immunològic’ (24 d’octubre), ‘Ajudes per fer front als símptomes dels refredats’ (14 de novembre), i ‘Ajudes per fer front al dolor muscular i articular’ (21 de novembre).
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla