Notícies
19 d'octubre del 2015
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, disposa dels avals per encapçalar una “candidatura d’esquerres” al Congrés
El batlle veu “compatible” el possible nou càrrec amb el d’alcalde, i considera que fins i tot seria “beneficiós” pel municipi
L’alcalde d’Altafulla i coordinador d’EUiA al Camp de Tarragona, Fèlix Alonso, vol encapçalar una “candidatura d’esquerres” al Congrés del Diputats. El batlle ha centrat els seus esforços durant els darrers dies en recollir els avals necessaris per poder participar a les primàries del partit. Unes eleccions que, segons el mateix Alonso, “no serien necessàries perquè tothom hi està d’acord”. El que vol reclamar amb la seva celebració és que “no hi hagi una llista imposada a dit, i que existeixi la possibilitat de democràticament guanyar o perdre aquestes primàries”.
Fan falta 16 avals per poder-hi participar, i a hores d’ara ja els té. En aquest sentit, ha explicat que compta amb el suport de tota la militància d’EUiA a Tarragona.

Després d’un any que qualifica de “molt difícil”, Fèlix Alonso se sent “il·lusionat i amb ganes de demostrar que hi són, i que pretenen consolidar-se com una esquerra alternativa que sigui influent en el govern de l’Estat”. Ha titllat les eleccions del mes de desembre “d’importantíssimes a nivell tant social com nacional”.

Fèlix Alonso ha explicat que en cas de convertir-se en diputat al Congrés, aquest nou paper “no només seria compatible amb el càrrec d’alcalde d’Altafulla, sinó que a més seria beneficiós pel municipi”. El que sí que hauria de fer és demanar una excedència al diari Sport, on treballa habitualment.

EUiA negocia amb diferents organitzacions per confluir en una sola candidatura d’esquerres. Qui encapçali aquesta llista al Congrés es decidirà en funció d’aquesta negociació. Aquesta setmana hi ha les darreres reunions, i la intenció és començar a definir la setmana vinent el full de ruta a seguir. La millor opció per Fèlix Alonso és “anar tots junts”.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla