Notícies
17 de novembre del 2015
La travessera d’Altafulla continua sent la millor valorada de Catalunya pel RACC
La Fundació acaba de presentar un nou informe sobre quatre travessies urbanes de Sant Boi de Llobregat, Ripoll, Cunit i Alcarràs
La Fundació del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) ha donat a conèixer els resultats d’un nou estudi, ara de quatre travessies urbanes de Sant Boi de Llobregat, Ripoll, Cunit i Alcarràs. La d’aquesta darrera població, a la comarca del Segrià, és l'única que presenta "greus deficiències". De fet, l’informe assegura que suposa un perill per als veïns, i des del RACC s’ha reclamat que s'emprenguin reformes de forma urgent per millorar aspectes de mobilitat, seguretat, adequació urbana i intensitat de trànsit.

De les 17 travessies urbanes que el RACC ha analitzat des de l'any 2011, de moment la d'Alcarràs és la pitjor –amb una puntuació de 32 sobre cent-, mentre que la d'Altafulla, l’avinguda Marquès de Tamarit, és la millor -amb un 78 sobre 100. En aquest sentit la qualifiquen com “un exemple a seguir”.

El RACC analitza aspectes com el nivell de servei als vianants i usuaris de bicicleta, motos, transport públic i vehicles privats, el grau de seguretat, la seva integració a la carretera al tram urbà i la presència de vehicles pesants.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades