Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
10 de desembre del 2015
ATECA i l’Ajuntament engeguen la tercera edició de la campanya de Nadal ‘Un mar de premis’
Els comerciants reparteixen butlletes de participació entre els seus clients, que han d’omplir amb les seves dades personals
L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), l’Ajuntament d’Altafulla i la Patronal PIMEC tornen a impulsar aquest Nadal la campanya ‘Compra a Altafulla, i guanya un mar de premis’. Una iniciativa que pretén promoure el comerç de proximitat i fomentar la compra de regals als establiments de la vila.

La campanya es va posar en marxa ara fa dos anys i va ser tot un èxit. En la passada edició, fins i tot es van esgotar les butlletes de participació abans que finalitzés la campanya. I des de l’organització esperen que en aquesta tercera edició es torni a repetir aquesta bona acollida. Els comerços que hi participen són dels àmbits de l'hoteleria, la restauració, l'alimentació, i la decoració, entre d'altres.

Els diferents establiments adherits a la tercera edició de la campanya van començar a repartir les butlletes a finals de la setmana passada, i en continuaran repartint fins el 6 de gener. El client haurà d’omplir la butlleta amb les seves dades personals (nom, cognom, telèfon, i població) després de cada compra. El sorteig es durà a terme el dia 11 de gener en directe des d'Altafulla Ràdio. Es repartiran més d’una vintena de premis.

Paral·lelament, ATECA va començar a repartir ara fa uns dies entre els seus associats bosses ecològiques, bolígrafs, blocs de notes i calendaris, per tal de promoure les seves marques durant aquests dies de festa.
Maria Martos, gerent dinamitzadora d'ATECA
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla