Notícies
11 de desembre del 2015
Daniela Barbieri: “Cal fer més difusió de la moda sostenible perquè poc a poc s’introdueixi a la província de Tarragona”
La dissenyadora altafullenca ofereix des d’aquest dijous i fins el diumenge un showroom al municipi per presentar la seva col·lecció
La moda sostenible presenta molts avantatges respecte la moda tradicional. Si més no, és així com ho veuen els seus productors. Cada cop són més els dissenyadors, els proveïdors de matèries primeres, els tallers de confecció, les distribuïdores, i les botigues que aposten per aquesta forma alternativa de teixir i de confeccionar peces de roba i complements que esdevenen únics al mercat.

A Barcelona és una moda cada vegada més estesa i coneguda per la ciutadania, que poc a poc va afegint-se a aquesta nova oferta. A la província de Tarragona, però, es tracta d’una iniciativa molt desconeguda encara, però la intenció dels seus impulsors és anar introduint-la de forma progressiva. Un exemple n’és la dissenyadora d’Altafulla Daniela Barbieri, que és conscient d’aquesta manca de coneixement i considera que “cal fer-ne més difusió”.

Des d’aquest dijous i fins el diumenge, Daniela Barbieri ofereix al municipi un showroom. Ha instal·lat al número 22 de l’avinguda Marquès de Tamarit un expositor per presentar la seva nova col·lecció a altafullencs i a altafullenques. L’horari d’obertura serà aquest divendres de 15h a 20h, el dissabte de 10h a 14h i de 17h a 21h, i el diumenge d’11h a 14h.

La roba de Daniela Barbieri es combinarà en aquesta ocasió amb els productes i complements d’Artesanías Gladis.
Daniela Barbieri, dissenyadora
Daniela Barbieri, dissenyadora
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla