Notícies
Foto: En Comú Podem Tarragona
21 de desembre del 2015
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ocuparà una butaca al Congrés dels Diputats
El cap de llista d’En Comú Podem ha estat el més votat a la demarcació de Tarragona
L’alcalde d’Altafulla i cap de llista d’En Comú Podem per Tarragona, Fèlix Alonso, ocuparà una butaca al Congrés dels Diputats. El batlle ha destacat la victòria aclaparadora a la demarcació i ha explicat que és fruit de la “il·lusió”. Ha reconegut haver viscut una jornada de “molts nervis”, tot i estar convençut dels resultats.

Fèlix Alonso ha subratllat que En Comú Podem ha parlat de la defensa a les Corts d’una banda, el referèndum; i de l’altra, la recuperació dels drets que, “tant el govern de Rajoy com el de Mas ens han arrabassat”. A nivell de província, ha assegurat “assolir les infraestructures que el territori necessita”. Alonso s’ha mostrat optimista i ha dit que en aquest nou escenari “s’obre una finestra a l’esperança”.

Malgrat convertir-se en diputat al Congrés, Fèlix Alonso ha explicat que no deixarà de banda l’alcaldia d’Altafulla. De fet, ha insistit que “una de les condicions per ser cap de llista era no abandonar les seves obligacions al municipi”. El que sí que deixarà per un temps serà la seva feina al diari Sport. Ha anunciat que a partir del mes de gener demanarà una excedència.

Alonso ha dedicat la victòria al seu amic i antic coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, i també a la lluitadora antifranquista, Neus Català. També ha agraït l’esforç de tots els partits que configuren la coalició.
Fèlix Alonso, diputat i alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, diputat i alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, diputat i alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla