Notícies
23 de desembre del 2015
La pel·lícula ‘Paddington’ posa el punt i final aquest diumenge a l’any del Cineclub Altafulla-Link
La projecció tindrà lloc en horari especial, a les 16h, al Casal La Violeta
El Cineclub Altafulla-Link posarà el punt i final al 2015 aquest cap de setmana. Ho farà amb una projecció especial, que modifica el dia i l’horari habituals de projecció. En aquesta ocasió, la pel·lícula ha estat programada pel diumenge dia 27 a les 4 de la tarda al Casal La Violeta.

El film escollit ha estat ‘Paddington’, del director Paul King, que narra la història d’un ós que ha crescut a la selva peruana amb la seva tieta Lucy, qui li ha inculcat el desig de viure a Londres. Quan un terratrèmol destrueix casa seva, Lucy amaga a Paddington en un vaixell amb destí al Regne Unit perquè visqui una vida millor. Quan el petit ós arriba a Londres s’adona que res té a veure amb el que s’havia imaginat, fins que coneix als Brown, una amable i agradable família britànica que l’acull a casa seva. Ara bé, poc després, una sinistre i atractiva taxidermista es fixa en ell, el que suposarà una amenaça per la seva vida.

Aquesta darrera projecció tancarà un any del qual un dels responsables del cicle, Àngel Andreu, n’ha fet una valoració positiva. Ha destacat la pel·lícula ‘Pride’, que ha estat la que ha registrat una millor entrada amb un centenar de persones; i el fet de donar veu a produccions que no han tingut gaire èxit dins del circuit comercial.

A punt ja de cloure aquest 2015, l’entitat ja ha posat fil a l’agulla a la programació del 2016. Un nou any que, segons ha avançat Àngel Andreu, encetaran amb una aposta arriscada, ‘Ex machina’, la primera producció de ciència ficció que projectaran.
Àngel Andreu, responsable del cicle
Àngel Andreu, responsable del cicle
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla