Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
13 de gener del 2016
La primera ‘Capsa dels Contes’ d’Altafulla del 2016 oferirà consells de nutrició i d’esmorzars saludables
La nova sessió tindrà lloc aquest dijous a les 17h al Centre d’Entitats
La ‘Capsa dels Contes’ d’Altafulla ofereix aquest dijous la primera cita del 2016. La darrera va ser la del mes de desembre amb una proposta que va girar entorn de les festes nadalenques. En aquesta ocasió, a partir de les 5 de la tarda al Centre d’Entitats, la nova edició anirà dedicada a l’alimentació. La veïna Pepi Miró oferirà als més petits contes per menjar, que es complementaran amb un taller a càrrec de Maria Garcia, en què també hi podran prendre part els pares i mares que hagin acompanyat els seus fills. També els familiars podran gaudir d’una xerrada sobre nutrició i esmorzars saludables. La farmacèutica del municipi Susanna Domingo oferirà un col·loqui interactiu a través del qual donarà a conèixer els aliments energètics, amb calci, i amb vitamines, que haurien de prendre els infants abans d’anar a l’escola, per complementar-los posteriorment a l’hora del pati amb un petit refrigeri. També dedicarà especial atenció a la piràmide alimentària.

La proposta neix arran del cicle que la farmacèutica imparteix des de fa anys a les escoles del municipi. En aquest cas, però, anirà destinat als pares i mares.

La inclusió de xerrades informatives en el projecte de la Capsa dels Contes va posar-se en marxa amb la darrera proposta. La primera persona en oferir als familiars els seus coneixements va ser la veïna Gemma Maymó, qui els va apropar al seu bloc, un portal que ofereix diferents alternatives d’oci i lleure per gaudir en família. La intenció és que aquesta activitat paral·lela es mantingui, i que aquells pares i mares que siguin experts en alguns temàtica o coneixedors d’alguna proposta interessant la facin arribar a la resta de famílies.
Susanna Domingo, responsable de la xerrada
Susanna Domingo, responsable de la xerrada
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla