Notícies
Foto: PIJ Altafulla
20 de gener del 2016
Punt i final al Curs de Monitor de la Zona TRAC
La nova edició del taller s’ha impartit al Centre d’Entitats d’Altafulla, a càrrec de la Fundació Pere Tarrés
El Curs de Monitor que han ofert els Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de la Zona TRAC –Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, i Creixell- durant aquestes festes de Nadal ha posat el punt i final aquest dissabte. Hi han pres part divuit alumnes provinents dels quatre municipis.
En aquesta ocasió, la nova edició del curs s’ha impartit al Centre d’Entitats d’Altafulla.

També el regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Altafulla, Jordi Molinera, ha titllat de “plaer” el fet d’acollir el curs al municipi, i de cedir les instal·lacions i tot el material necessari per poder-lo dur a terme. Ha destacat també la voluntat del consistori i del PIJ “d’oferir activitats formatives, més enllà de les activitats d’oci i lleure”.

El taller, impartit per la Fundació Pere Tarrés, s’ha desenvolupat en el marc del projecte Propera Parada, amb la col·laboració i el suport del Consell Comarcal del Tarragonès i la Direcció General de Joventut.

Un cop finalitzada la nova edició del Curs de Monitor, els PIJ de la Zona TRAC centren els seus esforços ara en la també tradicional Esquiada Jove. La sortida tindrà lloc del 26 al 28 de febrer a l’estació Vallnord d’Andorra. Va dirigida a majors de 14 anys i el preu per persona és de 130 €.

Enguany com a novetat qui vulgui pot fer pagament fraccionat. Això permetrà al jovent pagar 50€ de preinscripció abans del 5 de febrer i 80€ en un segon pagament abans del 19 de febrer. Aquest preu inclou el transport, el forfait per a dos dies, l’assegurança i l’allotjament a mitja pensió a l’Hotel Panorama de 4 estrelles.
Sandra Ballester, tècnica del PIJ d'Altafulla
Jordi Molinera, regidor de Joventut
Sandra Ballester, tècnica del PIJ d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla