Notícies
11 de febrer del 2016
L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, nomenat portaveu de la Comissió de Fomento a les Corts Generals
El batlle participa avui en un nou tall a l’N-340. Aquest dimarts ha presentat la Proposició No de Llei per reclamar la gratuïtat de l’AP-7
Les entitats veïnals de les Terres de l’Ebre tornen a sortir al carrer aquest dijous a la tarda. En aquesta ocasió els talls a la carretera N-340 tindran lloc a partir de les 4 de la tarda a Vinaròs, a Les Cases d’Alcanar, i a l’Ametlla de Mar. És en aquest darrer tram on participarà l’alcalde d’Altafulla i diputat al Congrés, Fèlix Alonso. La convocatòria coincideix amb un nou accident de trànsit al vial, que ha tingut lloc aquest dimecres a l’alçada de l’Aldea. Una persona ha resultat morta i dues més ferides en un xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta. Tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques 8SEM), quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins a l’indret.

Fèlix Alonso ha presentat aquest dimarts la Proposició No de Llei per reclamar la gratuïtat de l’AP-7, després d’haver estat nomenat portaveu de la Comissió de Fomento a les Corts Generals. Un càrrec que li permetrà “estar al capdavant de la lluita dels dèficits i problemes que pateix el territori, principalment a nivell d’infraestructures”.

De moment, alcaldes de l’Ebre, alcaldes del Pacte de Berà, i la Federació de Transportistes de Tarragona ja han convocat una gran mobilització per al proper 19 de març. Diversos talls simultanis a la carretera N-340 es complementaran amb marxes lentes.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla i diputat al Congrés
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla i diputat al Congrés
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla