Notícies
11 de febrer del 2016
La segona edició del ‘Torredembarra és música’ s’obre a tots els músics del Baix Gaià
La mostra també ampliarà els escenaris, i s’estudia convidar un grup de Villars, la ciutat francesa agermanada amb el municipi
La segona edició del ‘Torredembarra és música’ ja està en marxa. Després de l’èxit de la primera edició de la iniciativa, en què hi van prendre part una vintena de grups torrencs i gairebé 4.000 persones de públic, la nova convocatòria planteja ara obrir la mostra a tots els músics del Baix Gaià.

Una altra de les novetats en què l’Ajuntament de Torredembarra està treballant és en convidar un grup de Villars, la ciutat francesa agermanada amb el municipi.

També es vol créixer en escenaris. Si l’any passat es van programar actuacions a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, la plaça de la Font, la plaça de la Vila i l’aparcament de Mañé i Flaquer; la voluntat enguany és ampliar els espais en altres carrers com ara el de Lleida i el de Ferran de Querol.

Les inscripcions per prendre-hi part tindran lloc de l’1 de març al 30 de juny. La mostra, impulsada des de les regidories d’Educació, de Cultura i de Turisme, no tindrà lloc fins la propera tardor.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla