Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
12 de febrer del 2016
L’Ajuntament d’Altafulla celebrarà en una mateixa jornada la Festa de l’Olla i la Festa de l’Arbre
Ambdues activitats tindran lloc el proper 12 de març. Les regidories de Festes i Medi Ambient encara han de definir el programa
La Festa de l’Olla d’Altafulla ja té data. Se celebrarà el proper 12 de març, de nou, al Parc del Comunidor. Una edició, però, que enguany presenta una novetat i és que anirà de la mà d’una altra de les activitats de molta tradició al municipi com és la Festa de l’Arbre. Les regidories de Festes i Medi Ambient aposten enguany per unir ambdues celebracions en una mateixa jornada. La regidora de Festes, Alba Muntadas, ha explicat que encara s’ha d’acabar de definir el programa.

La previsió és que, com cada any, siguin la Brigada Municipal i l’Ateneu Cultural de Dones els encarregats d’elaborar l’àpat. Un dels cuiners, Pepe Caro, explica en què consisteix aquest plat típic d’Altafulla. Per a la seva elaboració es fan servir al voltant de 150 kg de carn diversa, 125 kg de patates, 35 pots de cigrons, i 20 litres de salsa de romesco.

El que esdevé una de les trobades gastronòmiques populars més tradicionals al municipi celebrarà enguany la seva 35a edició. L’any passat, es va haver de canviar de data a causa de la pluja, i en el cas de la Festa de l’Arbre, es va haver de suspendre.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Pepe Caro, un dels cuiners
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla