Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
17 de febrer del 2016
El Consell de Participació Ciutadana d’Altafulla inaugura aquest dissabte l’Aula de Participació
La presentació tindrà lloc en l’assemblea que el col·lectiu celebrarà a partir de les 10h a la Sala de Plens de l’Ajuntament
El Consell de Sostenibilitat i Participació Ciutadana d’Altafulla es reunirà en assemblea aquest dissabte. La trobada tindrà lloc a partir de les 10 del matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Més enllà de donar a conèixer la situació que viu a dia d’avui el Consell, la jornada també comptarà amb un cafè en grup, a partir de les 11, amb la inauguració de l’Aula de Participació, i amb el taller participatiu ‘Entre tots construïm’.

La voluntat, segons la regidora responsable de l’àrea, Montse Castellarnau, és “engrescar la ciutadania a col·laborar i donar una resposta més ràpida des de l’Ajuntament a les seves demandes”.

Una altra de les activitats previstes per la regidoria en els propers dies és la posada en marxa de l’Aula de Participació que s’inaugurarà aquest cap de setmana. La primera activitat que s’impulsarà serà la recerca de voluntaris. Serà el proper dimarts a dos quarts de 7 de la tarda al Centre de Formació Aldara. Per a més informació, les persones interessades en prendre-hi part poden posar-se en contacte amb la regidoria a través del correu electrònic altafullaparticipa21@gmail.com.

En aquest mateix àmbit, l’Ajuntament aposta enguany per donar-li un gir als pressupostos participatius. No s’hi destinarà una partida concreta, sinó que es mantindrà la implicació de la ciutadania en els projectes previstos al municipi, principalment els que s’inclouen dins de l’àmbit de les inversions. Per fer-ho possible, Montse Castellarnau ha avançat que impulsaran més processos participatius.
Montse Castellarnau, regidora de Participació Ciutadana
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla