Notícies
Foto: FIC-CAT
31 de març del 2016
El Fic-Cat de Roda de Berà fa públic el jurat de la seva novena edició
Les inscripcions per a la categoria Jove 48 Hores romandran obertes fins el 19 de maig
El Festival Internacional de Cinema en Català –Costa Daurada ha presentat els membres que formaran part dels jurats de la novena edició del Festival, que tindrà lloc del 31 de maig al 5 de juny a Roda de Berà.

El Jurat de la Selecció Oficial compta amb dos membres que hi ha format part des de la primera edició: la presidenta d’honor, l’actriu Montserrat Carulla i el músic Joan Reig. La resta de membres s’estrenen com a jurat del FIC-CAT: el director de cinema Kike Maíllo; el periodista, reporter i cineasta, Carles Bosch; l’actriu Maria Molins, present al Festival en diverses ocasions; el director Lluís Danés, i l’actriu Júlia Creus. El Jurat serà l’encarregat d’escollir els treballs guanyadors en les categories Llargmetratge, Curtmetratge, Documental, Videoclip i Centres Educatius.

La modalitat Jove 48 Hores compta també amb un Jurat de luxe, format pel guionista i director de cinema Dani de la Orden; pel director del Filmets, Agustí Argelich; pel director del D’A, Carlos R. Ríos; i pel sotsdirector del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, Mike Hostench.

Les inscripcions per a la categoria Jove 48 Hores romandran obertes fins el 19 de maig i cal fer-les –de forma gratuïta- al web www.ficcat.cat.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades