Notícies
06 d'abril del 2016
El període de preinscripció per al segon cicle d’educació infantil, primària, i secundària obligatòria finalitza aquest dijous
L’escola La Portalada ofereix 46 places de P3 i l’escola El Roquissar n’oferta 23. L’Institut ofereix 120 places de 1r d’ESO
La preinscripció escolar per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria finalitza a quest dijous 7 d’abril. La majoria de sol·licituds de preinscripció seran per P3 i pel primer curs d’ESO.

A Altafulla, l'escola La Portalada oferta enguany 46 places, dividides en dues línies de 23 alumnes cadascuna; i l'escola El Roquissar, n'ofereix 23 amb una sola línia.
Pel que fa a l’Institut, ofereix 120 places de 1r d’ESO pel proper curs 2016-2017, distribuïdes en un total de quatre línies amb 30 alumnes cadascuna d’elles.
En tots tres casos, doncs, es manté l’oferta respecte el curs passat.

Amb el canvi de govern a l’Ajuntament d’Altafulla -ara format per AA i CDC- és el nou regidor convergent, Xavier Rofas, el que es fa càrrec de l’àrea d’Educació. Ja s’ha reunit amb la fins ara responsable, Eva Martínez, per fer-ne el relleu corresponent, i la seva intenció és convocar el Consell Sectorial la setmana vinent.

Les sol·licituds es poden presentar fins aquest dijous de forma presencial a la recepció dels diferents centres, o per internet a través del portal web www.gencat.cat.

La matriculació s'haurà de realitzar del 13 al 17 de juny per als alumnes d’infantil, primària i primer d’ESO i, entre el 27 de juny i l’1 de juliol, per als de segon, tercer i quart d’ESO.
Xavier Rofas, regidor d'Educació
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla