Notícies
Foto: AMI
08 d'abril del 2016
Altafulla ratifica aquest divendres la seva participació a l’AMI com a membre de la Comissió Executiva
L’Assemblea General de l’entitat escollirà a Cerdanyola del Vallès la nova presidenta. Neus Lloveras encapçala la candidatura de consens
L’Ajuntament d’Altafulla tornarà a formar part de la Comissió Executiva de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). El consistori, reprensentat per l’alcalde, Fèlix Alonso, hi va començar a prendre part el passat estiu, quan va començar a tenir més responsabilitats dins de l’entitat. Fins el moment formava part de la Comissió Directiva.
Aquest divendres es ratificarà de nou la seva participació dins d’aquest òrgan. De fet, seguir formant-ne part és un dels requisits de l’acord de govern signat aquest dilluns entre AA i CDC.

L’Assemblea General de l’AMI té lloc a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. La trobada servirà per escollir la nova presidenta de l’entitat, que a dia d’avui agrupa un total de 834 organismes públics, entre ajuntaments, consells comarcals, i diputacions.

L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, encapçala la candidatura de consens que opta a presidir l’AMI i substituirà en el càrrec a Josep Andreu, alcalde de Montblanc i president provisional des que va substituir a l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, quan va haver de deixar el càrrec per assumir la presidència de la Generalitat de Catalunya.

L’Assemblea General haurà de donar el vistiplau a l’informe de gestió del darrer exercici i fixar les línies d’actuació dels propers mesos, on el paper de les administracions locals serà determinant.

A més dels alcaldes, regidors i representants dels organismes adherits, també hi assistiran representants de diferents partits polítics i d’altres agents impulsors del procés d’independència que viu Catalunya com ara l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) o Òmnium Cultural (OC). El Govern de la Generalitat de Catalunya, que també hi ha estat convidat, hi estarà representat per la vicepresidenta, Neus Munté, que farà la clausura de l’acte.
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
8 de desembre a les 12:30h. a l'Era del Senyor
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Inauguració de l'escultura en homenatge a Josep Sala
12 de desembre a les 13:00h. als Jardinets Josep Sala
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Anem a buscar el tió!
12 de desembre a les 17:00h.
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Exposició de pessebres
Fins el 6 de gener a la pallissa de l'Era del Senyor
Consulta horaris a: www.altafulla.cat