Notícies
18 de maig del 2016
Obertes les preinscripcions a l’Escola Municipal de Música d’Altafulla
Les persones interessades en presentar les seves sol·licituds poden fer-ho fins el 20 de maig a les oficines de l’Ajuntament
L’Escola Municipal de Música d’Altafulla ha obert aquest dimarts el període de preinscripcions per al proper curs 2016-2017.

Les persones interessades en presentar les seves sol·licituds poden fer-ho fins el 20 de maig a les oficines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia, i els dimarts i els dijous de 5 a 7 de la tarda.

El barem es farà públic el dia 24 i les llistes amb aquest barem, el dia 26. Des d’aquest mateix dia i fins el 2 de juny s’obrirà el període de reclamacions, les quals es resoldran el 7 de juny. El sorteig en cas d’empat se celebrarà el 10 de juny a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El llistat d’admesos es publicarà el 13 de juny, i el període de matriculacions tindrà lloc del 28 al 30 de juny a l’Escola Municipal de Música.

Aquells que esdevinguin nous alumnes del centre hauran de presentar l’imprès de preinscripció degudament omplert, una fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, o tutor), una fotocòpia del llibre de família complert, i una fotocòpia de la targeta sanitària. A efectes de barem, cal presentar també, en cas que sigui necessari, un certificat de convivència, un certificat de discapacitat igual o superior al 33%, una fotocòpia compulsada del carnet de família nombrosa o monoparental vigent, la documentació acreditativa del lloc de treball a Altafulla en cas de no ser resident, i certificats dels cursos realitzats en altres escoles de música.

Per entrar a formar part del centre, l’alumne ha d’haver complert com a mínim tres anys el 31 de desembre de l’any en curs, i no ha de tenir rebuts pendents de cursos anteriors.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla