Notícies
22 de setembre del 2016
Una vintena de persones participen a la nova sessió d’emprenedoria d’Altafulla
La regidoria de Comerç i Consum i l’URV Emprèn ja treballen en una nova edició, que girarà entorn de la xarxa social Linkedin
La transformació social dels últims anys ha mogut empreses ja consolidades i persones a títol individual sense iniciar-se encara al món comercial a emprendre nous projectes empresarials. Una situació de la qual n’és molt conscient l’Ajuntament d’Altafulla, i dedica molts esforços en aquesta línia. La regidoria de Comerç i Consum ofereix un ampli ventall d’eines i recursos a aquests emprenedors per ajudar-los a donar resposta a aquestes noves necessitats i reptes de la societat.

Ho fa, principalment, mitjançant el conveni de col·laboració que va signar ara fa uns mesos amb l’URV Emprèn. Es tracta dels anomenats ‘Dimarts Emprenedors’. Una iniciativa que ha tornat a fer parada aquesta mateixa setmana al municipi, i que ha tornat a esdevenir tot un èxit. La sessió ha girat entorn de la venda online, i hi han pres part una vintena d’emprenedors d’Altafulla, Tarragona, Vila-seca, i el Morell. El regidor de Comerç i Consum, Jaume Sánchez, ha valorat la sessió de “molt profitosa”.

Sota el títol l’ ‘Ecommerce, el golós laberint digital’, la nova sessió ha inclòs un taller pràctic amb exemples de casos reals amb l’objectiu d’identificar els elements clau que afecten de manera positiva en l’èxit d’un servei dins d’aquesta nova plataforma comercial.

Jaume Sánchez ha avançat que ja pensen en una nova edició del projecte. En aquesta ocasió, el més probable és que giri entorn de la xarxa social Linkedin amb la voluntat, segons el regidor, “d’establir-la com a eina de treball a les sessions de coworking que es desenvoluparan properament a la pallissa de l’Era del Vinyet”.

Les obres ja estan enllestides, però falta encara adequar-ne l’interior. La previsió de Jaume Sánchez és que es pugui posar en marxa d’aquí un mes i mig aproximadament.
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Jaume Sánchez, regidor de Comerç i Consum
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades