Notícies
14 d'octubre del 2016
La formació alemanya ‘Bi-cussion’ actua aquest diumenge a l’Església de Sant Martí d’Altafulla
El grup de Bielefeld torna a compartir experiències amb l’Escola Municipal de Música. Hi ha prevista una segona actuació el dia 20
El grup alemany ‘Bi-cussion’ torna a fer parada a Altafulla. Cada dos anys, la formació de l’Escola d’Art i Música de Bielefeld visita el municipi en el marc d’un projecte d’intercanvi amb l’Escola Municipal de Música d’Altafulla. De fet, l’any passat va ser el grup de percussió altafullenc qui va viatjar fins a Alemanya.

‘Bi-cussion’, conformada per una quinzena de joves d’entre 8 i 16 anys, ofereix concerts arreu del món, participa a concursos de gran prestigi, i enguany tornen a repetir al municipi.
L’Escola de Música ha programat dues actuacions. La primera, aquest diumenge a la 1 del migdia a l’Església de Sant Martí.

El segon concert tindrà lloc el 20 d’octubre a dos quarts de 6 de la tarda a la plaça del Pou. En aquest cas, també hi prendran part els alumnes de percussió de l’Escola de Música.

Abans de pujar a l’escenari, ‘Bi-cussion’ recorrerà els carrers del municipi amb la intenció d’animar i atraure els veïns.
Núria Riambau, directora de l’Escola de Música
Núria Riambau, directora de l’Escola de Música
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla