Notícies
10 de novembre del 2016
Presentació del segon volum de ‘Les aventures del Pepitu’, espectacle i vermut per celebrar els 30 anys de la Biblioteca
L’acte central de la commemoració tindrà lloc aquest diumenge 13 de novembre a les 11:30h a les antigues escoles Teresa Manero
La Biblioteca Municipal d’Altafulla està d’enhorabona. Les instal·lacions celebren aquest 2016 trenta anys de dedicació i d’esforços que han fet possible el seu desenvolupament i que a dia d’avui esdevingui un punt de lectura, de recerca, d’estudi, i de trobada per a molts altafullencs i altafullenques. Una empenta que durant els darrers anys ha estat possible gràcies a la seva responsable, Helena Cobos.

El centre disposa a dia d’avui de 2.000 carnets i de 18.000 documents. En el que portem d’any, ha rebut més de 16.000 visites presencials i més de 26.000 al seu blog, i ha facilitat més de 5.000 préstecs als seus usuaris. També ha ofert més de 600 activitats, més de 150 contacontes, i més de 100 tallers, i ha facilitat mig miler de connexions a internet. A través dels seus clubs de lectura, ha analitzat més de 300 llibres.

Unes fites que la Biblioteca vol celebrar amb els seus usuaris i amb els vilatans i vilatanes. Ho farà en el marc de la Festa Major. L’acte central tindrà lloc aquest diumenge 13 de novembre a partir de dos quarts de 12 del matí a les antigues escoles Teresa Manero. Consistirà en la presentació del segon volum de ‘Les aventures d’en Pepitu’, un llibre de contes escrit per la veïna Pepi Miró i il·lustrat per la directora de l’Escola Municipal de Música, Núria Riambau. Totes dues seran presents en un acte que donarà a conèixer tres noves històries de tan estimat personatge. El primer llibre girava entorn de Sant Jordi, de l’11 de setembre, i de Sant Martí; i aquesta segona edició se centra en la Fira d’Artesans, els Nans, i la Nit de Sant Joan.

La presentació anirà acompanyada de l’espectacle infantil ‘Zum’, a càrrec de la companyia La Tresca i la Verdesca, amb cançons i danses per a tota la família, i d’un vermut pels assistents.
Més enllà d’aquest acte oficial són moltes les activitats que organitza de forma habitual la Biblioteca al llarg de l’ant. Els clubs de lectura, els contacontes, les conferències, o els tallers infantils, en són alguns exemples.
Pepi Miró, contacontes i autora del llibre
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla