Notícies
24 de novembre del 2016
El Banc dels Aliments fa una última crida per aplegar més voluntaris per a la nova edició del Gran Recapte
A Altafulla, és Càritas qui en gestiona la recollida, que se celebrarà aquest divendres i aquest dissabte
El Banc dels Aliments fa una última crida a la ciutadania per sumar més voluntaris a la nova edició del Gran Recapte, que se celebra aquest divendres i aquest dissabte a 2.500 punts de recollida d’arreu del territori català. L’any passat hi van prendre part un total de 25.000 voluntaris, i enguany l’objectiu és arribar als 27.500. La responsable de comunicació del Banc dels Aliments, Sabine Hindersin, ha agraït al programa ‘La Tarda’ que ofereix aquesta casa la col·laboració de la ciutadania que “compleix cada any”.

A Altafulla és Càritas qui gestiona la recollida d’aliments a través dels seus voluntaris. Enguany, més que mai, l’entitat necessita llet per poder donar resposta a les necessitats dels seus usuaris. La presidenta, Carme Vives, ha titllat la situació de “crítica” ja que es tracta d’ “un dels aliments més demandats per la famílies, i nosaltres tenim els recursos que tenim”. Altres dels productes més sol·licitats i més necessaris són l’oli, les conserves de peix i carn, i els aliments infantils.

Un dels eixos de la campanya d’aquest 2016 és millorar la qualitat dels aliments aportats. En aquest sentit, enguany no s’han marcat cap objectiu concret, però des de l’organització esperen arribar pel cap baix a les 4.600 tones de l’any passat.

Amb aquesta campanya, els Bancs dels Aliments esperen recollir bona part del menjar que els ha de servir per atendre la gent sense recursos. En aquesta ocasió, el lema és ‘La màgia la poses tu!’.
Sabine Hindersin, responsable de comunicació del Banc d'Aliments
Carme Vives, presidenta de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades