Notícies
Foto: Xavier Pintamel
29 de novembre del 2016
‘Les Kolontai’, Lídia Pujol, i Marina Rosell actuaran a Altafulla en el marc del Festival Barnasants 2017
El cicle ha estat reconegut aquest dilluns com a Millor Festival en la catorzena edició dels Premis de la Indústria Musical del Directe, els ARC
Altafulla esdevindrà de nou un dels escenaris del Festival Barnasants l’any vinent. Serà la sisena vegada consecutiva que el municipi aculli un dels cicles musicals amb més projecció al nostre territori. En aquesta ocasió, conformaran el cartell ‘Les Kolontai’, Lídia Pujol, i Marina Rosell. Les actuacions tindran lloc el 28 de gener, el 17 de febrer, i el 25 de març.

En la passada edició hi van prendre part Toti Soler, Ludmila Mercerón, i El Niño de la Hipoteca y Los Ratones.

Precisament, el Barnasants ha estat reconegut en la categoria de Millor Festival en la catorzena edició dels Premis de la Indústria Musical del Directe, els ARC. La gala ha tingut lloc aquest dilluns a la Sala Barts, i ha estat conduïda i presentada per l’humorista i guionista Peyu.

Ha lliurat més d’una quinzena de premis, entre els quals en destaquen les gires dels Catarres, Sopa de Cabra, Manel i Love of Lesbian; i les programacions musicals del Teatre Atlàntida de Vic i de la Festa Major de Terrassa. L’acte ha comptat amb moments emotius com les paraules de Lluís Llach als seus primers mànagers o l’actuació sorpresa de Sopa de Cabra acompanyats de Santi Balmes, Els Catarres i Ramon Mirabet.

Des de la direcció dels premis destaquen el pes de la indústria musical del directe com un dels grans motors culturals, econòmics i d’atracció turística de Catalunya.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com