Notícies
Foto: Altafulla Bloc
15 de desembre del 2016
El Sopar de Nadal clou aquest divendres el 25è aniversari de l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla
La trajectòria de l’entitat s’ha recollit en un llibre commemoratiu, editat per Maria Porter, que es va presentar en el marc de la Festa Major de Sant Martí
El tradicional Sopar de Nadal de l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla posarà el punt i final aquest divendres a la celebració del seu 25è aniversari. 25 anys de trajectòria que s’han recollit en un llibre commemoratiu, editat per la veïna Maria Porter, i que es va presentar ara fa unes setmanes en el marc de la Festa Major de Sant Martí. Aquesta publicació i la renovació del logotip de l’entitat han estat els actes més emotius del programa, en què també ha destacat el reconeixement d’aquests 25 anys de trajectòria al Palau de la Generalitat de mans de la consellera de la Presidència, Neus Munté. Una altra de les activitats estrella per celebrar l’efemèride ha estat un creuer pel Mediterrani.

Cal destacar també la seva participació al Dia Internacional de la Dona al mes de març, a la Diada de Sant Jordi a l’abril, i aquest passat mes de novembre a la reivindicació del Dia Mundial contra la Violència de Gènere.

El sopar d’aquest divendres culminarà tot aquest seguit d’actes commemoratius. Tindrà lloc a dos quarts de 10 de la nit a l’Hotel Ciutat de Tarragona.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com