Notícies
03 de gener del 2017
Fèlix Alonso: “aquest serà un any que marcarà l’inici de moltes coses que veurem acabar el 2018”
Els propòsits d’any nou de l’alcalde d’Altafulla són enllestir les obres de la Via Augusta, renovar el casal La Violeta i que el gimnàs de l’escola La Portalada sigui una realitat
El 2016 ja ha posat el punt i final. Ha arrencat un nou any i ara és moment de valorar tot el que han donat de sí els darrers dotze mesos. De fet, això és el que molts polítics fan aquests dies. A nivell local, qui ha parlat ha estat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso. El batlle, que ha passat pels micròfons d’Altafulla Ràdio, ha qualificat de “molt intens” l’any que just acaba, i ha repassat algunes de les fites que s’han assolit a nivell local.

Felix Alonso s’ha mostrat satisfet del 2016, però ha recordat el moment més tens de la història política local dels darrers dotze mesos, en què va expulsar de l’equip de Govern el soci amb qui el darrer mandat ja havia treballat colze a colze, L’Esquerra Independentista d’Altafulla. Una crisi institucional que es va calmar amb la signatura d’un nou pacte de Govern, aquest cop amb Convergència Democràtica de Catalunya (ara PDECAT) i qui des del maig de 2015 seia a l’oposició.

D’altra banda, Fèlix Alonso, després d’haver repassat el que ha significat el 2016 a escala local, ha explicat que “aquest any que ara encetem serà el que marcarà l’inici de moltes coses que veurem acabar el 2018”. L’alcalde d’Altafulla ha explicat que té diversos propòsits d’any nou per a la població, com són enllestir les obres de la Via Augusta, renovar el casal La Violeta i que el gimnàs de l’escola La Portalada sigui una realitat.

Alonso també ha explicat que li agradaria “poder fer ús del romanent de tresoreria, que ascendeix al dos milions d’euros, així com del superàvit que l’Estat prohibeix gastar per tal de, entre altres coses, poder millorar les condicions dels treballadors de l’Ajuntament d’Altafulla”.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla