Notícies
03 de gener del 2017
La Policia Local d’Altafulla patrulla també dintre les instal•lacions de les grans superfícies comercials
Aquesta campanya de Nadal i en el marc del Pla Grèvol vigila també als aparcaments dels supermercats per evitar robatoris a l’interior de vehicles
La Policia Local d’Altafulla i els Mossos d’Esquadra han tornat a posar en marxa enguany l’anomenat Pla Grèvol. Es tracta d’una campanya que s’activa entre ambdós cossos de seguretat durant el període nadalenc amb la voluntat de garantir la seguretat i la convivència ciutadana i potenciar la proximitat en un moment de gran activitat comercial.

És per això que els agents locals reforcen durant aquestes setmanes els serveis habituals d’obertura i tancament dels comerços, amb una major presència policial al llarg de tot el dia. Un dispositiu que s’amplia amb patrulles conjuntes d’un Policia Local i un Mosso d’Esquadra, segons el sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, Àngel Fernández, “en funció de la disponibilitat de la policia catalana”.

L'objectiu és prevenir i reduir els furts i robatoris en comerços i estrebades al carrer que es registren durant aquest període. Aquest patrullatge conjunt entre Policia Local i Mossos d’Esquadra, que permet mantenir contacte directe amb els comerciants, s'alterna amb el patrullatge amb vehicle i amb la realització de diferents punts de control estàtic.

A més, des de fa uns dies però, segons ha explicat Àngel Fernández, els agents de la Policia Local d’Altafulla han sumat el patrullatge dintre les instal•lacions de les grans superfícies comercials a les seves rondes. Es tracta, segons el sotsinspector de la Policia Local, d’una “mesura de prevenció” després que s’hagin detectat robatoris i intents d’obertura a vehicles estacionats als aparcaments de grans supermercats de la vila com Caprabo i Mercadona.

En aquest sentit, Àngel Fernández ha explicat que la Policia Local d’Altafulla amplia el seu radi de cobertura sense oblidar pas les zones on ja treballava de manera habitual fins ara. El sotsinspector del cos ha dit també que el fet d’incloure en les seves rondes aquests aparcaments segueix garantint un agent al Barri Marítim i un altre al poble tal com marca el Pla Grèvol.

Tot plegat, un dispositiu a nivell de Catalunya que encara es mantindrà actiu fins passat el cap de setmana de Reis i que, de moment, a Altafulla, no ha detectat cap incident destacable.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla