Notícies
03 de gener del 2017
El patge de SSMM els Reis Mags passa aquest dimarts pel Parc de Nadal d’Altafulla
Les activitats infantils gratuïtes se celebren fins aquest dimecres de 17h a 20h al Pavelló Municipal i a les pistes i gimnàs de l’escola El Roquissar
El patge reial de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar passarà aquest dimarts a la tarda pel Pavelló Poliesportiu d’Altafulla per recollir les últimes cartes als Reis Mags. S’instal•larà en aquest equipament municipal en el marc del Parc de Nadal infantil que, dins del programa de les festes, impulsa l’Ajuntament d’Altafulla.

Unes activitats i jocs que els més petits d’Altafulla podran gaudir fins dimecres vinent de manera totalment gratuïta des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre.

El Parc de Nadal d’enguany compta amb un nombre similar a l’any passat pel que fa a activitats, jocs i tallers. De fet, des del consistori s’ha optat per ocupar també les pistes i el gimnàs de l’escola El Roquissar amb la finalitat de facilitar el desenvolupament de la iniciativa i tenir una garantia de poder-se dur a terme en cas de mal temps.

Conjuntament amb la Cavalcada de Reis del proper 5 de gener, el Parc de Nadal infantil d’Altafulla esdevindrà una de les darreres activitats del programa d’actes de les festes al municipi.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla