Notícies
03 de gener del 2017
Festes d’Altafulla fa una crida a totes les famílies que vulguin rebre els regals de Reis a La Violeta de la mà de Ses Majestats
L’entitat fa la gestió amb Melcior, Gaspar i Baltasar però abans cal enviar un correu electrònic a l’adreça reismagsaltafulla@gmail.com
Els infants ja compten els dies que falten per a l’arribada dels Reis Mags de l’Orient i començar a obrir i gaudir els regals. Com no pot ser menys, Altafulla es prepara per tornar a viure, un any més, una nova nit màgica per rebre els patges com es mereixen.

Enguany, però, en el marc d’un canvi de format de la celebració a Altafulla, Melcior, Gaspar i Baltasar no passaran casa per casa a repartir els paquets. En aquest sentit, Ses Majestats faran entrega d’un regal a aquelles famílies que ho desitgin al Casal La Violeta, tot just després de la cavalcada del 5 de gener.

Però perquè això passi, és a dir, perquè els tres reis lliurin els regals en mà i no més tard, quan els més petits de la casa ja dormen i els Reis Mags de l’Orient fan el volum de feina més gran, abans cal comunicar-ho. La manera més senzilla i que ha proposat la regidoria de Cultura i Festes d’Altafulla és mitjançant el correu electrònic.

Així doncs, totes aquelles famílies que vulguin rebre els regals de Reis al casal La Violeta de la mà de Ses Majestats, han de comunicar-ho tan aviat com sigui possible a través del correu electrònic reismagsaltafulla@gmail.com. Un cop rebuda la resposta dels organitzadors de la cavalcada, la Comissió de Festes farà la gestió amb Melcior, Gaspar i Baltasar i tots els seus patges.

I un últim apunt: Cultura i Festes d’Altafulla recorda a totes les famílies d’infants que facin aquesta gestió que per assegurar al 100% la nit màgica de Reis s’ha de passar el dia 4 de gener entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre (i tothom ben carregat) pel mateix casal La Violeta.
Montse Castellarnau, regidora de Cultura i Festes
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla